As we are passed half the course, today i received my mid-term evaluation: 3,117 out of 5, so an average of 6,2 out of 10, just above class average which was 3.072. Not bad for someone who has been absent from school for 2 years, result was approximately as as i had expected.
For the rest cooking this week, see below:
Tarte de poireaux et Chaource |
Paupiettes de sole et mousseline de merlan au Champagne |
Sorbet a Champagne, madeleines aux zestes d'orange |
Filet de sardines marines à la tomate et basilica |
Feuilletté d'asperges d'Argenteuil |
Fondant au chocolat, crème glacée pistache |
Cotes d'Agneux Champvallon |
Paté de Pâques de Maitre Jean |
Coq en barbouille |
Le Poirot, Pear and Wallnut Pie |
Nougat Glacée |
Tian d'agneux cuit Rosé jus à la menthe, pommes fondantes |
Nog een klein berichtje uit de familie.
ReplyDeleteOok Anja heeft zonder resultaat geprobeerd een berichtje voor je achter laten. Moeilijke site.
Ook moeilijk dat alles in het Engels is!!!
Leuk dat Juliette is langs geweest. en wat goed dat je opnieuw 'voldoende' scoort. Niet slecht voor een amateur. Je moet toch maar eens meedoen met het TV programma Wie is de Chef!!
groetjes Marlou (Hanneke, Myrna en Jan en ook namens mama, Anja, Peter, Wessel en Lenneke)